PhiBright

Phibright is een geavanceerde microneedlingbehandeling waarbij ter plekke voor de klant een cocktail van Phibright serums wordt gemaakt. Dit wordt gedaan op basis van huidtype, huidconditie en diverse huidproblemen zoals acne, littekens, hyperpigmentaties, donkere kringen etc.

Door de microkanalen die tijdens de behandeling met de microneedlingpen worden gemaakt, zorgt het serum er precies voor wat de huid het meest nodig heeft, diepe voeding en langdurige stimulatie van natuurlijke regeneratieve eigenschappen.

​Phi Bright serums bevatten een speciaal complex Brightenyl waarvan het belangrijkste actieve ingrediënt, diglucosyl galluszuur is, een nieuwe generatie huid activerende stoffen, die worden geactiveerd door de werking van natuurlijke bacteriële flora. Vanwege zijn kalmerende eigenschappen is dit serum zelfs geschikt voor de gevoelige huid die gevoelig is voor roodheid.

Het resultaat van de behandeling is een gelijkmatige en stralende teint. De huid wordt gehydrateerd, gladder en zachter, rimpels worden minder zichtbaar. Pigmentatie, vergrote poriën, acnelittekens, striae en littekens worden minder.

De behandeling wordt in serie uitgevoerd en er is na elke behandeling zichtbaar resultaat. De aanbeveling is om een serie van 3 tot 6 behandelingen te doen met tussenpozen van 2 tot 4 weken. De resultaten blijven 6 maanden en vaak nog langer. Na die periode kan de hele reeks van 3 tot 6 behandelingen worden herhaald of kan één behandeling maandelijks worden uitgevoerd. 

Hoe ziet de behandeling eruit? 

De huid wordt als eerste goed gereinigd. Het verzoek is wel om zonder make-up te komen. Daarna volgt een enzympeeling om de dode huidcellen te verwijderen. Dan is het tijd om het serum aan te maken op basis van de huid. Zodra deze klaar is, kan de microneedling behandeling beginnen. De cocktail wordt tijdens de behandeling, met een ronddraaiende beweging met de microneedlingpen, over de huid verspreid. De behandeling wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren, meer als wat gevoelig. De huid zal na de behandeling rood zijn. Het laatste onderdeel is een masker met sterk geconcentreerde en verzachtende ingrediënten. Het houdt de huid gehydrateerd en bevordert de regeneratie van huidcellen. Na het masker is de roodheid van de huid al duidelijk afgenomen.

In totaal duurt de behandeling van gezicht en nek ongeveer 1 uur en 15 minuten. 

Na de behandeling wordt er nog een cocktail gemaakt, speciaal voor de nazorg thuis. De huid kan na de behandeling nog iets rood zijn en wat branderig, maar dat trekt snel wel De eerste 2 dagen de huid niet blootstellen aan de zon en ook sporten en intensieve beweging en gebruik maken van een sauna wordt afgeraden.