Behandelingen

Phibright

Phibright is een geavanceerde microneedlingbehandeling waarbij ter plekke voor de klant een cocktail van Phibright serums wordt gemaakt. Dit wordt gedaan op basis van huidtype, huidconditie en diverse huidproblemen zoals acne, littekens, hyperpigmentaties, donkere kringen etc.

Door de microkanalen die tijdens de behandeling met de microneedlingpen worden gemaakt, zorgt het serum er precies voor wat de huid het meest nodig heeft, diepe voeding en langdurige stimulatie van natuurlijke regeneratieve eigenschappen.

​Phi Bright serums bevatten een speciaal complex Brightenyl waarvan het belangrijkste actieve ingrediënt, diglucosyl galluszuur is, een nieuwe generatie huid activerende stoffen, die worden geactiveerd door de werking van natuurlijke bacteriële flora. Vanwege zijn kalmerende eigenschappen is dit serum zelfs geschikt voor de gevoelige huid die gevoelig is voor roodheid.

Het resultaat van de behandeling is een gelijkmatige en stralende teint. De huid wordt gehydrateerd, gladder en zachter, rimpels worden minder zichtbaar. Pigmentatie, vergrote poriën, acnelittekens, striae en littekens worden minder.

De behandeling wordt in serie uitgevoerd en er is na elke behandeling zichtbaar resultaat. De aanbeveling is om een serie van 3 tot 6 behandelingen te doen met tussenpozen van 2 tot 4 weken. De resultaten blijven 6 maanden en vaak nog langer. Na die periode kan de hele reeks van 3 tot 6 behandelingen worden herhaald of kan één behandeling maandelijks worden uitgevoerd. 

Plasmalift

Plasmalift is een revolutionaire techniek voor een permanente ooglidcorrectie of huidcorrectie zonder chirurgische ingreep.

Bij een plasma behandelingen worden korte energiepulsen op de huid overgebracht waar dit omgezet wordt in warmte. Dit zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag verdampt en in de diepere huidlaag verstrakking ontstaat door het krimpen van de collageen, ook wel elastine vezels.

Na de behandeling zijn de huidvezels samengetrokken en wordt de aanmaak van collageen en elastine in werking gezet. Het collageen wordt in de dagen na de behandeling aangemaakt. Na het samentrekken van de huidvezels door de geïoniseerde gasmoleculen zal het lichaam het effect van de behandeling in stand houden.

Het unieke aan plasma liften is dat het resultaat direct zichtbaar is en in de meeste gevallen 1 behandeling al voldoende is. Resultaten gaan tot jaren mee, afhankelijk van de behandelde zone, het aantal sessies en leeftijd van de klant. Er is al direct resultaat zichtbaar, maar het uiteindelijke resultaat is na 3 maanden zichtbaar.

De plasmalift is geschikt voor:

  • Boven-en onderooglid correctie zonder chirurgische ingreep
  • Lifting van hals en kaaklijn
  • Verminderen van rimpels op o.a. de bovenlip en neus-lippen-plooi
  • Verminderen van littekenweefsel
  • Verwijderen van oneffenheden
  • Verhelpen van vocht onder de ogen
  • Acne littekens